WiFi rant

Elke keer opnieuw val ik op m'n gat als ik de prijzen zie voor WiFi gebruik. (WiFi = draadloos internet)

5 tot 10 euro durven ze vragen voor een uurtje toegang, en je kaartje is dan op de koop toe maar een dagje ofzo geldig. Om met je eigen pc te surfen! Dat is gedomme duurder dan in een internet cafe een pc + internet te gebruiken. 

Zelf als je al internet hebt (bij telenet of adsl) kan er geen lullig gratis minuutje vanaf. De gierige klootzakken. Ze zouden me beter m'n ongebruikte bandbreedte terug betalen zodat ik er WiFi kaartjes mee kan kopen want momenteel weiger ik om die woekerprijzen te betalen.

Zeker gezien je elk kaartje niet zomaar overal kan gebruiken. In bedrijfsterreinen zwaait Belgacom/Skynet de plak, langs de autostrades en in de lunchgardens is't Telenet. En de kaartjes zijn dus niet onderling bruikbaar. grrmpff#!@$!!


Reacties

snoepje, ongebruikte bandbreedte is onbestaande bij ons. Tegen het einde van de maand zitten we telkens op smallband... downloaden maar ;-)
Z.

vreemd, bij mijn Telenet abonnement heb ik "gratis" onbeperkte hotspot gebruik (van Telenet natuurlijk ;-) ) 't is wel een ExpressNet Turbo abonnementje. Bovendien wordt het verkeer dat je verzet over de hotspot niet meegerekend op je telemeter (grinnik)

Zoals gewoonlijk zal het weer duren tot één van de 2 (BCom/TNet) het is aandurft om abonnees van hun desbetreffende producten (ADSL / Cable) voor hetzelfde geld op hun WLan te laten.. Kost hun toch geen bos meer... Tot dan is het een beetje rondrijden in de geburen tot de openstaande PHILIPS-WIFI, USR_0000 of Linksys gedetecteerd wordt ;-)

Gago: thx voor de tip..

Wat is dat, ongebruikte bandbreedte? Banden kunnen nooit breed genoeg zijn...

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f2c30e
Onthoud mijn gegevens!
Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here