Veni, Vidi, Partitos

Hij kwam, ik heb gekeken, en hij mag weer gaan. Zo kan je wel m'n GPS kit for Nokie 770 omschrijven.

Na heel lang gewacht te hebben tot de GPS receiver z'n satelieten vond heb ik eindelijk de software kunnen uittesten. Thuis viel het wel mee, maar op de baan viel het monster echt wel door de mand.

Eerst en vooral waren de menu opties niet elke keer voorzien voor "vinger"-besturing. Dus om je route te kiezen kon je niet alles via je vingers aanduiden. Sommige knopjes waren te fijn waardoor je het pennetje moest gebruiken om te klikken. Geen synecure als je ondertussen je wagen aan het besturen bent.

Verder was het ding zo traaaaaaaag. Dat het opstarten van de N770 en de GPS software even duren neem ik er nog bij. Het is tenslotte geen alleenstaand GPS toestel. Maar eens alles opgestart is moet het vlotjes lopen, en dat deed het dus niet. Route herberekening was ook al geen vetten.

Er waren ook positieve dingen. Flitspalen zitten er standaard in en de POI (points of interest) waren echt wel nuttig/handig. Maar bovenstaande problemen waren voldoende vervelend om de voordelen in het niets te doen verdwijnen.

Verder kreeg ik het ding niet meer op 2D weergave nadat ik het op 3D gezet had.

En meer hoefde ik niet meer te testen.

Gewikt

Gewogen

En weerom te licht bevonden.

The ABL stempel (Approved by Liese) heeft het licht niet gezien.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ad5c27
Onthoud mijn gegevens!
Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here