Plooien

Mijn computers zijn nie lief momenteel. En ik moet m'n kop erbij leggenwant de problemen lossen zichzelf nie vanzelf op.

Ik zeg het niet graag want ik hoor nu al overal in't land stemmen roepen: "tjah, da heb je hee met linux!". 

Ik hang dus nie graag mijn vuile linux was buiten, zeker niet wanneer ik nie honderd procent zeker ben of't aan mij ligt of aan mij. (no typo) Maar nu heb ik er genoeg van.

Dus, voor alle die het horen wil, savor the moment, je zal dit niet veel horen: Godverde Klote Linux Brol miserie Systeem! Neh!

't Is eruit. Nu ga ik me stilletjes in een hoekje schuldig gaan voelen want de problemen liggen eigenlijk nie aan linux. Maar als een windows gebruiker z'n miserie op MS z'n nek mag schuiven wil ik da ook es doen! 

Wa is er allemaal mis?

Mijn moederbord geeft geen geluid meer. It's a hardware error. En dit is zo'n mini shuttle ding dus veel ruimte voor extra kaarten heb ik nie. En dan nog, ik heb verdomme geen goesting om een extra geluidskaart te steken omdat er verdomme een klote connector op't mb zit die het verdomme niet doet, nie vanvoor, nie vanachter. 

M'n externe schijf heeft geen externe voeding meer. Om 1 of andere reden willen zowel m'n scherm als schijf maar met 1 voeding meer werken, dezelfde. De andere voeding met zelfde stekkertje geeft nie genoeg meer, voor geeneen van de twee. So far for the movie collection.

M'n mediacenter pc heeft geen media om te spelen wegens bovengenoemd probleem. Dit zou ik kunnen omzeilen met wat netwerk toegang maar ik wil geen kabel door m'n huistrekken. Dus USB Wifi kaartje gekocht maar ik geraak met m'n MythKnoppTV ding nie op m'n netwerk. En dat ligt nu wel eens aan linux, een oudere kernel om precies te zijn. En ik zie het echt nie zitten om een linux van 0 te installen en dan mythv erop te zetten. Of Suse erop te zetten. Ik wil er iets kant en klaar op smijten. 

En dus heb ik een pc zonder geluid, een mediacenter zonder media en OS, en een PC ontgoochelingsmoment om U tegen te zeggen.

Gelukkig ligt er nog een kruiswoordenraadselboek in de wc.

*sakker* 

 

 

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
c97b34
Onthoud mijn gegevens!
Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here