Omerta

Quote: Omerta is a text-based massive multiplayer RPG game, based on the stories about the legendary don Barafranca.

Je raad het al, ik heb een nieuw spelletje leren kennen. Omerta. Jij speelt een beginnende crimineel die zich moet opwerken in de wereld van georganizeerde misdaad.

Dit doe je door auto's te pikken, drank en drugs te dealen, hotdog kraampjes te overvallen en kleuters af te persen. Kortom, everything you always wanted to do but were to chicken for.

http://www.barafranca.com/homeinclude/img/logo0.gif

Je begint natuurlijk laag, met weinig slaagkans, wat erop neerkomt dat ik, bij m'n talloze pogingen om dat kleuter-schorriemorrie af te troggelen, er maar 2 keer in geslaagd ben. Niet te vertrouwen die kleuters, voor je't weet hebben ze de politie al gebeld. Het spreekwoord "like taking candy from a baby" krijgt opeens nieuwe betekenis. 

Je begint met 500$ maar een kraslotje kost al 10000$ dus ver kom je niet. Gelukkig heb ik goeie connecties en heb ik een leuk zakcentje gekregen van de GodFather van m'n familie. Heb ik me direct de duurste gun, bodyguard en kogelvrije vest mee kunnen kopen.

Je kan inloggen via www.barafranca.com (engelstalig) of www.barafranca.nl (nederlands). Let wel, je login is niet op alle twee geldig.

Have fun! 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
9caaeb
Onthoud mijn gegevens!
Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here