Meebo

Meebo! Toen ik de naam hoorde (Meebo!) kon ik de herinnering - Meebo! - van een bepaalde Simpsons episode niet van me afschudden. Ik denk dat de aflevering over Greebo ging, maar het was al te laat, het zat in m'n >Meebo!< hoofd.

Je raad het al, Meebo is een feit geworden op onze blog.

Nu hoor ik jullie allen in koor denken: "What the fuck is Gre-- Meebo?" 

Wel, met meebo kunnen bezoekers van je website in een venstertje chatten met je. Natuurlijk moet je wel online zijn op dat moment. Het doet me een beetje denken aan de oude bbs'en waar je ook een klapke kon doen met de sysop.

Opmerkzame zielen zullen al gezien hebben dat er onderaan de blog een groen kotje bijgekomen is waar je kan zien dat rottie offline is. (Of online als je dit *nu* leest) Daar kan je (als ik online sta) dus wa beginnen zeveren tegen me.

Nuja, gezien het hoge dagelijks aantal bezoekers op de site, de onwaarschijnlijkheid dat ik er aan ga denken om in te loggen op het ding en de nog kleinere waarschijnlijkheid dat iemand ooit eens iets in het schermpje typt; is de kans 1 to a gazillion dat ik ooit 1 gesprek zal voeren met de interface. But who cares?

It's there, en meer moet dat niet zijn!

 

 

 

 

Reacties

is Greebo niet de kat van Nanny ogg...?
en je weet het: one in a million chances crop 9 times out of ten...

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
cb0c1e
Onthoud mijn gegevens!
Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here