HoMM koorts

Eergisterenavond zijn Zoonie en ik samen een spelletje Heroes of Might and Magic beginnen spelen. Voor hem was het z'n eerste keer, voor mij m'n eerste multiplayer in deze versie (5). 

http://www.legendra.com/art/wallpapers/heroes_of_might_&_magic_v_wall_511.jpg

Na enkele moeilijke eerste rondes kreeg hij snel de smaak te pakken , het spel was echter nog niet uitgespeeld en met veel ongeduld zijn we gisterenavond verder gaan spelen. Tot 3 uur 's nachts om precies te zijn. Van de 8 spelers zijn er momenteel nog 4 in't spel. Oranje (computer speler) is being a pain in the ass voor Zoonie. En Groen (ook CPU player) heeft de weg naar mijn domein gevonden. Spannende tijden tegemoet. 

Onze kasteeltjes zijn ondertussen wel al lekker uitgebouwd en een lust voor het oog. Zoonie's Sylvan kasteel dat begon als een simpele grote boom is nu een prachtig schouwspel van kampvuurtjes, lampjes, vuurvliegjes. Een beetje Goa in een boom.

http://www.sevenm.hu/heroes5/screenshots/HOMM5_PC_103_Sylvan_town_1280.jpg

Mijn kleine vliegende Wizards eilandje heeft ook al kindjes gekregen en is nu een gigantische wolkenstad geworden met in de achtergrond de Collosus tempel. 

Ik kan niet wachten om verder te spelen. Ik heb nog een eitje te pellen met Groen. Zomaar mijn Spectral dragons afmaken, tsssk, wacht maar...... 't zal zijn beste dag nie zijn. 

 

Reacties

haaii

mooie site

zou je ook een keer naar de mijne willen komen en een berichje achter laten of in het afmaakverhaal willen schrijfen?

doeidoei

groetjes crazystar

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
e514f0
Onthoud mijn gegevens!
Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here