Google Tabs

Vorige week verscheen er ineens een link op m'n google home met een nieuwe feature. Het voegt tab-functionaliteit toe aan de Google Home. We all love tabs (well, i do) dus al voor ik aan m'n volgende adembeurt was was't al geklikt en geactiveerd. 

En die tabs kwamen net op het juiste moment want m'n GH was ondertussen al uitgegroeid naar een heuse RSS krant van meerdere schermhoogtes vol. M'n recente (her)testen van verschillende readers hebben trouwens nogmaals bevestigd dat de GH voor mij veel beter werkt dan your average newsfeed reader software.  

Dus nu heb ik 4 tabs, home, linux, open source en ict waar al m'n feedjes netjes onder verdeeld zijn. Het gaat zelf evenredig op.

Het vreemde is nu dat ik m'n tabs niet overal heb. Op de firefox in de avondschool heb ik dus m'n oude classic GH zonder tabs. Op't werk heb ik ze dan wel.

Streensjh..

Ik vraag me af of er ergens een google karma bijgehouden wordt. Niet iedereen heeft de tabs zomaar aangeboden gekregen heb ik gemerkt. Dus ofwel was ik lucky, ofwel wordt je google (en google beta test) gedrag ergens bijgehouden waardoor sommige mensen meer aangeboden krijgen dan anderen.

Over de privacy issues hierrond gaan we het nu eens niet hebben seh, daar wordt al genoeg over geneut de laatste tijd. Ik heb tabs, en ze zijn handig. En meer moet dat niet zijn.

=:-)

Reacties

Ben eruit: die tabs komen alleen als je de taal van je browser op engels hebt staan.

Sorry to burst your bubble ;-)

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1db205
Onthoud mijn gegevens!
Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here