Een sled op m'n dell

Enkele dagen later ben ik nog steeds enthousiast over m'n laatste aanwinst. Ik heb even moeten zoeken voor ik vond waar ik de certificate moest plaatsen om de ica client aan de klap te krijgen maar uiteindelijk was dat allemaal pretty straight forward.

Ik ben ondertussen zo gewoon aan de linux eigenaardigheidjes dat ze me niet meer opvallen als ze voorkomen. Daardoor viel het me enorm wanneer deze weg bleven. De kleine onperfectheden die ik al tegen gekomen ben zijn minimaal eigenlijk.

- Een foutje in Firefox waardoor een bepaald obscuur menuutje nie openging

- De unix ICA client die geen session sharing doet. (op aanraden van peter ga ik de java versie eens uittesten, deze zou dat beter doen)

- Heel occasioneel hangt alles even kort stil, meestal nadat ik teveel op vanalles zitten klikken heb.

- De Exchange connecter in Evolution slaagt er toch niet in om te connecteren met de Exchange op't werk. Maar misschien ligt dit aan de instelling.

- Evolution crasht soms sinds ik m'n Google Calender ingeladen heb.

- Bij de prompt voor het aanmelden op m'n WiFi staat bij beide knoppen (aanmelden en annuleren) de A aangeduid als shortkey. (I know, major bug!)

Voor de rest... No problems.. Alles is fantastisch geintegreerd en ik begin het ontbreken van de KDE overdaad te apprecieren.

Met steeds meer plezier steek ik 's avonds de SLED laptop aan ipv m'n desktop. Het ziet er niet alleen schitterend uit maar werkt dus echt wel leuk.

Update: en snel. Dat ben ik nog vergeten zeggen. Alles draait gewoon supersnel.  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
0e55a5
Onthoud mijn gegevens!
Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here