BBC News: OS vergelijking

Nav de release van Vista - mjah, niemand kan eraan ontsnappen - heeft BBC News enkele gebruikers aan het woord gelaten over hun favoriete besturingsysteem. 2 windows users, een mac gebruiker en een linux gebruiker. Geen freaks of hard-core fans, maar wel 4 tevreden gebruikers die het even over de voordelen van hun OS hebben.

Ik kan me volledig vinden in de uitspraak van Paul, de linuxaanhanger. Geen gezever of gelul. Geen illusies, gewoon zoals het is. Flexibiliteit, vrijheid en veiligheid maar weinig erkenning of support.

Ook het Mac kamp is goed verdedigd door Jonathan. Als grote voordelen noemt hij het ontbreken van storende factoren. Functionaliteit en stabiliteit. Ik vond vooral de uitspraak "I now feel like I am in charge of my computer rather than it being in charge of me." heel treffend. Ik wou dat ik een Mac kon betalen.

De Windowsaanhangers hadden het dan weer voornamelijk over nieuwe features en het estetische aspect. En gezien iedereen weet wat ik daarvan denk zullen we het hierbij maar laten. ;-)

Al bij al een leuke evenwichtig overzicht.

Link: BBC 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
706cda
Onthoud mijn gegevens!
Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here