Vrienden van de Poezie

Sinds Wim Helsens man bijt hond afsluit met z'n "Vrienden van de Poezie" kan hij voor mij geen kwaad meer doen.

Een waar zonnetje in het druilerige televisie-aanbod.

 

 

 

Dilbert's Way of the Weasel

't Is wat stil geweest maar ik ben dan ook naar't boekenfestijn geweest hee. Veel leesvoer die nog achter de kiezen geslagen moet worden.

De eerste die door m'n handen gegaan is was die van Dilbert. Way of the weasel.

Dit boek leunt sterk aan bij Dogbert's management handboek. Je lacht je geen tranen met tuiten maar de herkenning van bepaalde mensen of situaties die je erin terug vind is vaak frappant. 

Dilbert leert je hoe je Weasels (aka backstabbing egocentric lazy bastards) kan herkennen, hoe je de Weasel-truuken kan herkennen en hoe je ze "Weasel-style" kan counteren.

En net zoals bij DMH heb ik er eigenlijk wel nog iets van opgestoken. Er wordt vaker geweaseled dan ik doorhad. Zelf gaan weaselen is m'n ding niet, maar er al niet meer voor tuinen is veel waard. 

Wie wil overleven in "The Jungle" van het kantoorleven moet de Dilbert boeken (niet de comic verzamelingen, de echte boeken) zeker op z'n studielijst plaatsen.

Het kruiswoordraadsel

Op onze laatste rommelmarkt bezoek hebben we een Zweedse Puzzel boek meegenomen. Normaal vind ik die even spannend als ezzZZZZzzZZzzzZzz.. Enfin, je begrijpt wel. ;-)

Maar het is eigenlijk nog fijn geworden. Het boekje ligt in de wc (the holiest of holy places) en we vullen het alle twee in. Dus wanneer ik 's avonds na't werk even de (erhh, hoe moet ik het noemen?) de rust opzoek is het wel spannend om te zien welke woorden zoonie aangevuld heeft. Meestal die waar ik nie kan op komen. 

Eigenlijk wel fijn. Het maakt van een solo bezigheid, toch een beetje een "samen-ding".

 

Review: The sweet smell of psychosis - Will Self

Vorige week heb ik het boek "The sweet smell of msychosis" van Will self ontleend uit de Bib.

Zaterdag, tijdens m'n "kerk-corvee" heb ik me erop gesmeten. Het is een dun boekje, slechts 90 pagina's, dus anderhalf uurtje later was ik klaar.

Amaai Amaai. What a waste of time.

Lees verder...
Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here