Sprechen Sie Deutsch?

We zijn er dan toch geraakt, in het zonnige Turkije.

All-In formule is schitterend. Lekker handig en lekker veel boeffennnnnn!!!! :) In de inbegrepen alkoholische dranken moet je de alkool ver zoeken mo voe de rest valt da goe mee.. zeker nog doen. Vermagerd zal ik nie zijn allesinds. Knipoog

Het hotel is voornamelijk duits. Veel engels verstaan ze hier niet maar we kunnen onze plan wel trekken. Het stoort nie echt en de duitsers zijn braaf.

Vandaag zijn we gaan shoppen in Manavgat. Lekker de platte kooplustige toerist gaan uithangen en namaak merk kledij kopen aan de helft van de prijs (na onderhandeling natuurlijk) en ons stoer voelen terwijl we waarschijnlijk nog steeds mega-geript zijn.

Morgen gaan we naar de sauna voor een Haman behandeling, dus lekker genieten van massage en inzeping en scrubbing en weken in warm water. Ik kan alvast niet wachten. Ik ben misschien stressloos maar ontspannen lukt zo goed nog niet. stress-beestje hee. ;-)

Verder hebben we Tessa en Jennifer leren kennen, een leuk pasgehuwd koppeltje van de kanten van Aantwaaarpah. Zo jong en al een eigen zaak. Sterk! Girl Power!! :-)

Vrijdag staat de discovery excursie op het programma. Een bezoek aan de waterval in het nabij gelegen Natuur gebied. Wel grappig, het was absoluut niet mogelijk om deze excursie op vrijdag te doen van onze reisbegeleider, tot we met Tes en Jen afspraken om zelf een Jeep te huren en te gaan. Opeens kon het wel. Lol! Je moe hier soms echt op je strepen staan.

´t is niet zo warm als ik had durven hopen maar stukken beter dan van waar we komen.

So far so good dus.. Nu ben ik ermee weg.. Ik hoor een coctail m'n naam roepen. it's a lousy job but ...

 

 

 

 

Fun with pictures

Reis tips

Voor je een hotelletje boekt is het altijd aangeraden om wat info in te winnen. Niets zo lullig als in een klote hotel terecht te komen.

Een tijdje geleden ben ik deze site tegen gekomen. Er staan heel veel reviews in, ik heb al alle hotels gevonden waar ik al eens geboekt heb. En de meningen zijn representatief.

Dus voor je misboekt, eerst eens kijken. ;-)

Link: http://www.vakantiereiswijzer.nl/

Om vluchtprijzen te vergelijken kan je op deze site terecht waar ze de prijzen vergelijken inclusief taksen. Geen onaangename verrassingen meer dus.

Link: http://www.supersaver.nl 

 

 

miljaarde!

Miljaarde nondeju,

Liese kreeg vandaag een telefoontje van jiba om te zeggen dat onze vlucht van zaterdag is afgelast. We gaan nu zondag vertrekken en de andere zondag terugkomen. alles schuift gewoon 1 dag op. T'is toch balen gelijk een kikker hoorSchreeuwen

Zoonie... 

Moe! Zo moe..

Pfftt.. ik ben uitgeput.. Nog 3 werkdagen en dan eindelijk verlof..

Nog 3 dagen...

Nog 3 dagen..

Nie pluujen..

Ja, sante m'n ratje

De adds zijn afgezet na luid protest op het blogse forum.

Maar niet voor lang. Volgende boodschap is te lezen op 't forum: 

Beste mensen,

Je kan vanaf nu een No-ads account aanvragen. Dit houdt in dat er geen advertenties op je weblog komen te staan.

Na aankomen weekend, zullen de advertenties weer op de weblogs verschijnen, tenzij je een No-ads account hebt aangevraagd.

De kosten voor een No-ads acocunt bedragen E100,- voor een heel jaar.

Wat houdt een No-ads account in?

- Geen advertenties
- In de toekomst komen voor deze accounts extra opties erbij. Hierbij valt te denken aan het uploaden van foto's ed

---

Ja, goe were! Als ik al betaal voor een reclame-vrije blog, dan zal het aan een normale prijs zijn, en op een professioneel site. Ik quote even de reactie van de webmaster na de vele klachten: "Ik ben echt genoodzaakt om advertenties op de weblogs te plaatsen. Misschien krijg ik dan iets meer zin om me er verder in te verdiepen, dus nieuwe opties toevoegen ed. Op dit moment kost het mij namelijk alleen maar geld. Met die ads hoop ik het een beetje dekkend te krijgen en eventueel wat te verdienen, om dit later weer te investeren in de site, met nieuwe opties en misschien wel een complete foto/video upload functie."

Very profi..  Misschien vraagt ze (of hij) gewoon zoveel in de hoop dat iedereen het aftrapt. Ahwell, dat geeft me de kans om es iets nieuws te proberen.

Google Adds

Godverde...

Staan er ineens google adds op onze blog.. Zonder voorgaande informatie of vragen wordt dat op onze blog gesmeten. 

Wat een onprofessionele blog-dienst..

Ik ben aan't overwegen om ergens anders te gaan. 

YouTube madness

Al da heisa rond YouTube begint echt wel m'n voeten uit te hangen. Jeezes. What's the big deal? Opeens moet alles op 't net gepaard gaan met een link naar youtube. Rustig tussendoor een artikel lezen kan niet meer zonder dat er je een filmpje opgedrongen wordt. 

Het voordeel is dat "forwarders" zich niet meer bezighouden met hun "grappige" filmpjes naar gans hun mailbox door te zenden. Daar ben ik dan wel even mooi van af.

You win some, you loose some, right?

Mij kan het in elk geval niet boeien.  

 

Hell freezes over

M'n mond viel open toen ik deze twee artikels las.

"When hell freezes over" stond vroeger gelijk met "When Microsoft starts promoting Linux". Armagedon is near.

http://www.theregister.co.uk/2006/11/02/microsoft_novell_linux/

http://www.theregister.co.uk/2006/11/03/microsoft_novell_suse_linux/
 

Het lijkt goed nieuws maar ik krijg er koude rillingen van.  

 

 

 

Meebo? Schmeebo!!

Zoals verwacht heb ik het hele Meebo ding precies 0 (lees: nul) keer gebruikt. Na een week wist ik al het gebruikte passwoord niet meer en de motivatie om dat uit te zoeken was ver te zoeken. 

Dus, eindresultaat: 

gewikt

    gewogen

           en te nutteloos bevonden. 

 

Weg dermee! 

 

Nokia 770 Update - Theme's, Gizmo & GPS

Ja hoor, ik vind hem nog steeds leuk. Hij ligt nog niet te rotten in een kast.

Theme's

Ik heb ondertussen een nieuwe theme staan. Ik had eerst de LCARS theme uitgetest die echt wel schitterend is:

http://www.mobilemag.com/content/images/10171_large.jpg

Naar mijn mening de eerste "bruikbare" implementatie van het LCARS theme. Ik heb hem nog in andere varianten op de pc gehad vroeger maar het verpeste de usability van de PC. Niet op de Nokia dus. Lekker trekkie.. :-)

Toch ben ik overgestapt naar een meer Macish Aqua theme. Worrom? Omdat ik gewoon een sucker ben.. It looks nice en werkt ook handig, en ziet er minder nerdish uit:

http://web.mac.com/sonicjunki/iWeb/770/770_files/screenshot03.png

(Sorry voor't rode kadertje, de image is schaamteloos gepikt van op de site van de theme)
Gizmo
 
Ik heb trouwens ook Gizmo staan op m'n Nokia. Dit is een tooltje zoals Skype maar dan beter (ja duuh! Het gebruikt de SIP standaard ipv proprietery brol). 
Je kan er gratis mee bellen met andere Gizmo gebruikers, en tegen doenbare prijzen naar gewone landnummers.
Nu moet ik juist nog mensen zover krijgen om Gizmo te installen, en dan kan ik eindelijk eens een klapke doen met iemand anders dan een Amerikaanse computer-stem.
 
Nokia 770 GPS Navigation
En het leukste nieuws las ik vorige week. Ik was zowiezovan plan een klein Bluetooth GPS receivertje te kopen voor m'n speelgoed maar nu heb ik The next Best Thing gevonden.
Ergens na Kerstmis 2006 zal Nokia een GPS Navigation Kit releasen voor de N770. Direct met alles erop en eraan. Zuignap en houder voor in de auto, geheugenkaartje van 1GB, software and kaartjes van Europa, dubbele cigaretten-aansteker-lader, ... Allemaal dingen die ik anders los moest kopen en vriendjes moest proberen te maken.
Schi-tte-rend!

Dilbert's Way of the Weasel

't Is wat stil geweest maar ik ben dan ook naar't boekenfestijn geweest hee. Veel leesvoer die nog achter de kiezen geslagen moet worden.

De eerste die door m'n handen gegaan is was die van Dilbert. Way of the weasel.

Dit boek leunt sterk aan bij Dogbert's management handboek. Je lacht je geen tranen met tuiten maar de herkenning van bepaalde mensen of situaties die je erin terug vind is vaak frappant. 

Dilbert leert je hoe je Weasels (aka backstabbing egocentric lazy bastards) kan herkennen, hoe je de Weasel-truuken kan herkennen en hoe je ze "Weasel-style" kan counteren.

En net zoals bij DMH heb ik er eigenlijk wel nog iets van opgestoken. Er wordt vaker geweaseled dan ik doorhad. Zelf gaan weaselen is m'n ding niet, maar er al niet meer voor tuinen is veel waard. 

Wie wil overleven in "The Jungle" van het kantoorleven moet de Dilbert boeken (niet de comic verzamelingen, de echte boeken) zeker op z'n studielijst plaatsen.

Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here