Bekakt dagje

M'n dag begon al goed door 3 kwartier te verliezen in de depot van ABX (jaja de pakjes-dienst). Daar vonden ze een bestelling van een klant niet meer terug. Toen ze het pak hadden gevonden vroeg ik waarom dat niet aan m'n klant was geleverd. Het antwoord was dat er een code 'SV' op stond wat wil zeggen dat de klant is verhuisd. Nou moet je weten dat het over een winkel gaat die er verleden week nog was, gisteren, vandaag en morgen ook nog...enfin, na veel gezaag, gezever en gekwijl het pak toch meegekregen.... GRRRRRR!!!!

In het kwaad wegvlammen van ABX rij ik een konijn aan. In m'n achteruitkijkspiegel zie ik het dier nog bewegen. Wild vloekend stop ik en stap uit om naar het dier te kijken. Godverdomme! het dier is verlamd aan de achterpoten en heeft ook een grote gapende wonde aan z'n kop. Shit, ik kan dat dier toch niet laten lijden langzaam laten doodgaan? met een klein hartje verlos ik het beestje van de pijn en leg het aan de kant van de weg... GRRRRRRR!!!

Met Bart van Accent geraak ik telefonisch in een verhitte discussie over loon dat ik niet heb gekregen... GRRRRRR!!!

M'n afspraak van 19 uur werd afgebeld omdat diene mens naar de tandarts moest...GRRRRRR!!!

In evergem langs een landweggetje lopen er plots 2 koeien over de baan richting spoorweg. Pfff, er zit niets anders op dan de flikken te bellen. 'Ja meneer? hoe is uw naam? blijf daar ter plaatse aub, wij sturen direkt een patrouille'  20 minuten later arriveert een combi met 2 madamme-flikken. De bestuurdster kon amper over het dashboard kijken. Als ik niet had geroepen had ze haar combi in de gracht geparkeerd. Enfin, na een kwartiertje koeien achterna rennen kregen we ze toch in de weide waar ze uit ontsnapt waren. De schrikdraad lag op de grond en op die manier was het voor de dames koe een makkie om uit te breken. de draad terug op z'n plaats gehangen en de elektriek weer aangesloten. de ukkie-puk-flik twijfelde of 'de schrik' terug op de draad zat. Ik zei ja, nam eerst haar pols vast en dan de draad :-) (dzzzz) Ze geloofde me. alweer veel tijd verloren...GRRRRRR!!!

De rest van de dag heb ik samen met m'n districtmanager in menen gezeten om m'n collega/maat op te peppen en te troosten. Die was een paar dagen van de aardbodem verdwenen met een mega-dip wegens probs met z'n vriendin en een slecht draaiende verkoop...GRRRRRR!!!

Tomorrow is another day...

Z. 

 

 

Amarok

I've said it once, i've said it twice, i've said it a million times already and still I can't get over it..

I LOVE AMAROK!!!!!

Really, no shit.

Today I treated myself to the new version 1.4.2 to check out a new feature that caught my eye. The wait was long, compiling from source and updating a big mp3 database takes time. But boy oh boy oh boy.. It was soo worth it.

They have now included LastFM playlist support. No more messing about with the LastFM player and the exentricities of linux's weird soundsystem. No need to quit amarok anymore. Just click and smile. Click and dance. Click and behave like a maniac on LSD. :-)

Yeah, I'm a bit over the moon. If I was a female computerprogram I would interface with amarok immediatly. 

Free i-Pods te winnen

De laatste week krijg ik van alle kanten mailtjes van kenissen met de vraag of ik op een bepaalde link wil klikken, omdat ze dan een ipod winnen.

I don't buy it.

Een kort bezoek aan de hoofd site (nie de customzed link natuurlijk, er zit al spam genoeg in m'n mailbox) maakt al duidelijk dat de aanbieding niet geldt buiten de US. (Lezen de mensen zulke dingen eigenlijk? Neen, natuurlijk niet, die blinkende iPod leidt waarschijnlijk teveel af)

En zo kom ik altijd asociaal over doordat ik niet wil klikken op hun linkjes. Ik zou ze hier best wel willen posten zodat anderen (minder sceptische mensen) konden klikken maar die links zijn waarschijnlijk gekoppeld met m'n email. Jammer maar helaas, ik heb al genoeg Xanax, viagra, penisverlengers, levensverzekeringen, hypotheekleningen en obscure diploma's in m'n kast liggen. De laatste tijd zijn't vooral pharma dingen de hun weg naar mij vinden..

 

ReactOS

Yesterday I encountered the ReactOS operating system. After looking at some screenshots I wrote it off as yet another linux with windows lookalike GUI. By a big coincidence I stumbled upon another link about it today and found out it was anything but.

ReactOS exists 10 years today. It was started during the days of Windows95. It is NOT a linux OS. No, 10 years ago some guys started writing some code. Their aim was to write a windows compatible operating system. An OS where you could run normal windows applications. No need to say that this was slow work. It took years before they reached a graphical interface. Today they are only at version 0.3 but I still find it very impressive. 

And so, I retraced my steps from yesterday, downloaded the image a foolishly ignored yesterday and started it up in the vmware player. The desktop looks a bit like a cross between linux and windows. I was able to download the windows firefox binary, install it and run it. The google startpage that was loaded had some weird blocks in the background but this could be related to color-depth. It wasn't very fast but keep in mind that it is running on a vmware host on an already overloaded system (I had 16MB free space on my root at the time). My google home looked OK, and our blog also looked perfect. I was stuck in qwerty, changing the input local didn't work unfortunatly.  

For those of you wanting to dump XP but not liking linux, this really is not (yet) an option. I wouldn't call it a usable OS, but it is imressive none the less. A nice find, something fun to play around with.  

1000 visits

Woohoo!

We've passed 1000 unique visits. Who would've thought.

And checking the stats confirms it. Firefox beats the living shit out of Internet Explorer. *little victory dance*

Still not as much linux users as I would like to see. But then again, writing about ravioli and tuna salad probably wont lure my fellow penguin fans. Still, since we (zoonie and me) don't amount to half the visits, they are present. There's even a very active one in "de westvloanders" lurking about. I have a fairly good idea who that might be. But don't panic, your secret is safe with me.

Beyond that there aren't any big surprises. Google wins over MSN, not everybody has a cool 1280 screen resolution, and all windows users have XP.

Oh, and somebody found our site by searching for the IBM t60p. Hmm, what gives?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaag klaag, kriep kriep...

T'zijn slechte tijden in den bouw (en ook voor m'n verkoop). De laatste dagen verkoop ik maar heel weinig aan de kleine zelfstandige. Die klaagt steen en been over het weer. Ik kan ze geen ongelijk geven want dit is wel een d'r natste zomers ooit volgens mij. De meeste werken blijven liggen en stapelen zich op. de dakdekker kan met dit weer geen dak blootleggen, hoogstens af en toe eens wat bladeren uit de goot halen en wat opkuisen. De metser loopt ook achter want die metst alleen maar tussen 2 buien door. de voeger zet zelfs niet uit met dit weer...

Werven zijn leeg. Torenkranen staan stil... T'is triestig 

 

it takes one to know one

Het is me vandaag te binnen gevallen dat ik even afhankelijk geworden ben van SuSE als een Windows gebruiker van z'n Windows.

Pak me m'n YaST af en ik ben even verloren als de eerste de beste newbie.

Doch, we geven niet af. Stoer klikken we Ubuntu aan, nie pleuje, gelijk ze in Gent zeggen.

Als't ding KDE heeft ga ik er amarok op zetten en m'n test verder zetten.

En als je er niets meer van hoort, dan is't bevestigd. Ik ben een watje geworden en heb moeten afhaken.

(mens ik ga mij beklagen da ik da gezegd heb) 

 

 

back 2 work

Vanmorgen ontdek ik dat ik vanmiddag eigenlijk een meeting gepland staan had bij een klant. Ik jaag me wat om om toch nog voorbereid toe te kunnen komen, om daar dan te merken dat ze het ginter ook vergeten worden. De sales manager was op reis, de technischen had opleiding. Arghh!! Prutsers!

 

zomer??

Wat voor zomer beleven we dit jaar? Juli was overdreven warm en augustus... daar zijn geen woorden voor. k'vind het heel erg jammer voor liese want zij was de laatste 2 weken in verlof. Volgend jaar zijn we samen in groot verlof en dan gaan wij 100% zeker op reis.

VuileRukkers.be

Vorige week was ik redelijk laat op weg naar huis. Omdat ik wat in slaap begon te vallen achter het stuur leek het me veiliger me even aan de kant te zetten aan een naftestation.

Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik rij af in Drongen, zet me op de parking. Lichten uit, motor af, deur op slot en oogjes dicht.

Opeens: klop!klop! op m'n venstertje.

Ik doe m'n ogen open een zie een donkerblauwe t-shirt voor me en slaapdronken als ik was dacht ik "verdomme, flikken, wat heb ik nu weer misdaan".

Dus ik begin alvast m'n venstertje open te draaien om te vragen wat er scheelde tot ik langzaam begon te beseffen wat er zich voor m'n ogen afspeelde. Geen politie maar één of andere loser die zich vrolijk stond af te rukken voor m'n ogen.

Arhh! Ben je als vrouw dan nergens op je gemak?  

Met de meeste verveelde "Je dwoazen!!" heb ik dan maar m'n venstertje weer dichtgedraaid, m'n vinger getoond, motor gestart en vertrokken.

Ik was op slag klaarwakker dus dat was zo slecht nog niet.

Alleen beklaag ik het me enorm dat ik m'n camera niet bij had. Ik kan me de thema site al direct inbeelden. www.vuilerukkers.be waar iedereen foto's kan posten van wanhopige klojo's die het nodig vonden hun lul aan vreemden te tonen. Dan kunnen ze het thuis ook eens uitleggen aan hun vrouw. 

 

Wie wil voor mij zorgen?

Ik ben Faun.

Ik ben een stoere kater van ongeveer 6 weken oud en ik ben op zoek naar een nieuwe mama en papa.


Ze hebben me gevonden nadat ik achtergelaten was langs de straat.

Ik ben al heel flink hoor! Ik kan al op de kattebak gaan, ik ben heel goed in spelen en likjes geven en de meisjes zeggen dat ik hele mooie ogen heb.

De katjesdokter is ook al langsgeweest en hij zei ook dat ik een heel flinke poes ben en dat er niets mis was met mij.

faun2


Wie wil mijn nieuwe mama of papa worden?
Anders moet ik dit weekend naar't katjes asiel en dat wil ik niet.

faun5


Miauw,
Faun

Rode ontgoocheling

Ik heb me ingeschreven in het biogroentjes packet om te leren koken met groenten. En om nieue dingen te leren kennen.

In de voorbije maanden heb ik zo al enkele kookmislukkingen achter de rug, maar ook blije ontdekkingen en super verrassingen. Zo moet ik maar terug denken aan m'n ravioli surprise en het water komt me al in de mond.

Vandaag heb ik echter een grote ontgoocheling op m'n boterham gekregen.

Rode kool met aardappelen en worst. Sinds jaar en dag m'n lievelingsgerecht.

Helaas slaag ik er maar niet in om een verse rode kool even lekker te doen smaken als het geprepareerde goedje dat je in bokaaltjes koopt. Wist ik veel dat dat zo'n bittere groente is. Bergh!! Het smaakt als andijvie. Nu begrijp ik de zoete smaak uit die uit bokaaltjes, dat moet puur 1 en al suiker zijn dat ze daarin doen.

De rodekool puree met hamburger die straks op tafel gezet wordt is niet zo lekker als gehoopt. En ik ben een desillusie rijker. Ik vermoed dat er wel truukjes zijn om die bitterheid eruit te krijgen, maar een limoen kneepje en 5 soeplepels suiker later heb ik hem nog niet gevonden. Ook Nonkel Google kon me geen snel antwoord verschaffen. 

Helaas, ik ben een lievelingsgerecht armer.

 

 

Speaking and understanding Catish - Part 1

Naani, my cat has been training me in cat-speak for three years now. This means that I am finally ready to write my first thesis, my first report on cat-2-human (and visa versa) communication.

In this part I will cover the basics: naming conventions and saying hello. A lot of these things I've learned over the years. Reading a little here, hearing something else there. I've never found a place where it all was summarised. 

1. Choosing a name by which to call your cat.

Remember that, in choosing a name, it is more important that your cat can recognise the name as it's own. It is NOT important that friends and neighbours think it is a cool name for a cat. Also remember that there will come a time in life that you will be shouting out the name at night so you can save yourself a lot of embarassement if you are smart now.

Cats have problems with seperating consonants but vowels are more easy. Keep this in mind. Having two cats with the names winky and linky will only result in two cats that don't come when they are called.

The best choice is a name in two parts (syllables), it's even better when it ends with the E sound (the sound in "sleep"). A name like this is easiest recognisable for a cat.

2. Choosing a name and stick to it

If you want your cat to know it's name and listen to it, you have to stick to it. Really. Imagine a chinese person is speaking with you. If he uses a certain word everytime he holds a bread you will get that that word will most likely mean bread. But if he uses 10 different words for bread you will never get it. It is the same with your cat. Winky is not the same as winkybinky or wanky or Winnybinny. 

3. Calling your cat

To teach your cat to learn it's name take these steps:

When you come home and the cat greets you, say it's name a lot. A LOT. Talk to it in short and kind sentences. "Hello Winky, how was your day Winky. Did Winky have a good day?"

When you are about to give him food just call him with something like "Winky, it's time for super" and talk to it whilst preparing the food, once again repeating his name a lot. 

For extra training, when you have nice goodies (toys, cat candy) for the cat, always call his name and then deliver the goods. 

At first you cat wont come because you call the name ofcourse. It hears the kitchen cabinets and knows it's diner-time. But in time it will connect the calling of the name with good (or important) news and it will come when you call.

Warning: NEVER call your cat just for fun or to get it's attention. Cats are rather proud beings, they will feel tricked everytime and in time they will no longer "fall" for it. In other words, they will stop listening. 

4. Saying hello

Finally, it is important that you also understand your cat. Communication works in two directions. I will discuss body language more in later parts but this fits into this part quit nicely.

Cats have their own way of saying hello to somebody they like. They stick up their tail with a bend near the end. (So that it looks like the antenae on a boxing car)

It's very similar like when humans see a friend on the other side of the street and stick their hand up or say "hey".

----

That's it for today. More about cats later.  

 

Ontbijten in Gent

Wij hebben een nieuw plekje leren kennen in Gent. Aan de kanten van 't Sint Jacobs een gezellig bakkerijtje gevonden waar je ook kan ontbijten. De naam is Pain & Gourmandisses (ofzo), rechtover Le Beuof qui rit, het interieur is een smaakvolle mix van modern en retro. Tot 14u kan je er terecht om lekker te ontbijten. Je kan belegde broodjes krijgen, boterkoeken maar ook lekkere quiches. (en de krant)

Zeker een aanrader voor wie eens zin heeft op een gezellig ontbijt in Gent.  

 

HoMM koorts

Eergisterenavond zijn Zoonie en ik samen een spelletje Heroes of Might and Magic beginnen spelen. Voor hem was het z'n eerste keer, voor mij m'n eerste multiplayer in deze versie (5). 

http://www.legendra.com/art/wallpapers/heroes_of_might_&_magic_v_wall_511.jpg

Na enkele moeilijke eerste rondes kreeg hij snel de smaak te pakken , het spel was echter nog niet uitgespeeld en met veel ongeduld zijn we gisterenavond verder gaan spelen. Tot 3 uur 's nachts om precies te zijn. Van de 8 spelers zijn er momenteel nog 4 in't spel. Oranje (computer speler) is being a pain in the ass voor Zoonie. En Groen (ook CPU player) heeft de weg naar mijn domein gevonden. Spannende tijden tegemoet. 

Onze kasteeltjes zijn ondertussen wel al lekker uitgebouwd en een lust voor het oog. Zoonie's Sylvan kasteel dat begon als een simpele grote boom is nu een prachtig schouwspel van kampvuurtjes, lampjes, vuurvliegjes. Een beetje Goa in een boom.

http://www.sevenm.hu/heroes5/screenshots/HOMM5_PC_103_Sylvan_town_1280.jpg

Mijn kleine vliegende Wizards eilandje heeft ook al kindjes gekregen en is nu een gigantische wolkenstad geworden met in de achtergrond de Collosus tempel. 

Ik kan niet wachten om verder te spelen. Ik heb nog een eitje te pellen met Groen. Zomaar mijn Spectral dragons afmaken, tsssk, wacht maar...... 't zal zijn beste dag nie zijn. 

 

De 15 meest bezochte websites

Via slashdot deze link gevonden.

Het is een overzicht van de 15 grootste sites op het internet. Sites die onze wereld veranderd hebben.

Er staan enkele bekende op (google, ebay, ...) maar ook enkele die ik niet kende en dus zeker eens ga uitchecken.

 

 

Hotel ParkWatlz in Keulen

De muren waren vergeeld, het behang was verschrikkelijk (ik heb er foto's van), de sandwichen waren hard, de hesp zuur, de kaas bezweet, de fruitsap ranzig en de warme melk lauw.

Kortom, ons hotelletje was een waar succes. :-) 

Bwerk

Keulen is de meest smaakloze stad in Duitsland en omstreken...  Neh!!!

@ Evoke2006

I'm at Evoke right now. Layng back and enjoying the atmosphere and the music. Lots of people and lots computers to watch. It's fun to walk around and watch the different desktops and setups. It is wonderful to see the windows, the xp's but also the macs, kde's, gnome's,amigas and many other.

The tides are turning

I've been talking about it before. Times are changing and good things are ahead. I've said it before but it's nice to see it when it's actually happening.

We've reached an important milestone last week when Lenovo (a chinese hardware manufacturer that bought the IBM pc division) struck a deal with SuSE.

In other words: they will sell Thinkpad laptops with SuSE preloaded. And not just any thinkpad laptop:

The Thinkpad T60p, it boasts a high-end, 2GHz Intel Core Duo processor T2500, with a minimum of 512MB of RAM, which can be pushed up to 2GB of memory. For graphics, it uses an ATI FireGL V5200 with 256MB of RAM.

What does this mean?

You can buy a decent laptop with linux preloaded from a major vendor. The advantage is that you have garanteed support. Your hardware will work, no need to fear un-supported hardware features. It also means you have a REAL alternative to the Vista thing.

It means a lot of more which I can't explain in 5 words. Let's just summarize with:

It leaves me with a warm fuzzy and happy feeling inside.

:-)

Link: Desktop Linux

Vakantie gevoel

Nog 1 dagje en 't is weekend. En dan nog 1 dagje werken en 'k ben in congé. Ik ben zwaar aan't aftellen, ook al moet ik maandag nog werken, morgen begint m'n congé. 

Congé olé

 

Ravioli Surprise

Wow!

Het is gelukt! Ik heb net de lekkerste ravioli gemaakt en gegeten. Zalig gewoon. Het was als een feestje in m'n mond zo lekker en afwisselend. Le-kkerrrrrr.. 

Vanaf ik ravioli leren kennen heb ben ik er al zot van, maar soms mis ik toch wat karakter in de saus. Vanavond wou ik eens uitproberen dat al een tijdje in m'n hoofd speelde.

Ik had nog wat groenten-brochetjes over van de bbq (lees: een stokje met stukjes paprika, ui, tomaat, wortel en courgette ondergedompeld in olijfolie met provencaalse kruiden) gisteren. Beter hergebruiken dan wegsmijten, niewaar. Dus, stokje eruit en in de wok ermee tot ze zacht waren. Dan twee gesneden tomaatjes en wat hespeblokjes erbij en effe laten gaan. Dan is het tijd om de gekookte ravioli erbij te doen, samen met een blikje gepelde tomaten met basilicum en een kwiekje ketchup. (Ter info: er gaan ongeveer 3 kwiekjes in een kwak en een kwak is een halve scheut--dacht ik)  En om de saus wat structuur te geven een eetlepel bloem erin.

Dit alles doe je natuurlijk met het nodige geroer en geproef.  Daarna opdienen met gemalen kaas. Ik denk dat een paar blaadjes munt beter zouden zijn, maar die had ik niet in huis.

hmmmmmmmm... zeker doen! en laat me iets weten hoe't was. :) 

 

 

Parkkaffee (Mariakerke)

Na een tip via gentblogt zijn we gisterenavond naar Parkkaffee gegaan. Wat een schot in de roos.


De eigenaars van een kasteeltje in Mariakerke zetten elk jaar hun deuren 1 maand open in Augustus. In het park rond het kasteel staan woonwagens, er zijn kampvuurtjes, in de bomen hangen lichtjes. Er is een coctailbar aanwezig, een tapasbar, ... Er staan dagmenu's op de kaart, de veggie dingen zijn er lekker uit. 's Avonds zijn er in het kasteel flamenco optredens, er zijn waarzegsters, voetmassages, ... De sfeer is gezellig, rustig, ontspannen, lekker chillen in het park.

En dat alles voor de zachte inkomprijs van 5 euro.

In 1 van de woonwagens kan je "magisch theater" gaan bezichtigen. Het was de meest schattige goochelshow die ik ooit al gezien heb. Er kan tot 7 man per voorstelling binnen. Gelukkig waren we maar met vier. De truukjes werden afwisselend gebracht door een twintigjarig gastje (met de meest schattig en verlegen glimlach ooit) en een franstalige vrouw (z'n moeder?). De meeste truuken waren heel doorzichtig maar de flair waarmee ze het brachten was fantastisch. Zij had zoiets van "ach, ik doe maar wat hoor" en hij.. welja.. stond daar schaapachtig verlegen en schattig te wezen. 

Een beetje verder kon je je voeten laten leze, masseren, reflexologeren of versieren. Ik heb voor het versieren gekozen. Dit werd gedaan door een leuke Oostendse dus voelden ons direct al thuis. En m'n teentjes zijn nu afwisselend wit en zwart met een tekeningetje op de nagel van m'n dikke teen. 

http://www.parkkaffee.be/

Wij gaan zeker nog terug. Voor de dagmenu, voor de voetmassage/reflexologie en gewoon voor de sfeer.

Link: http://www.parkkaffee.be/

 

Is het geen schatje?

Vwala! Dit is 'em dan, onze nieuwe barbeque...


Gisteren zijn we (weeral) eens naar de mediamarkt geweest. Ik wilde er het spel 'call of duty2' kopen maar het was al uitverkocht. (wanneer ik het spel heb, schrijf ik er wel een reviewke over).

Enfin, van de mediamarkt zijn we dan naast de deur de brico binnengewandeld. Nou moet je weten dat we eigenlijk al lang een bbq-tje zoeken maar het mocht echt niet groot zijn want ons terrasje beslaat echter maar 3 vierkante meter. Na wat afkeurende commentaar over de bbq's op gas viel ons oog op dit kleine dingetje. Voor de prijs moesten we het niet laten want zeg nu zelf, 15,95 eurokes, daar kan een mens toch nie over twijfelen? T'is een mooike qua design en heel klein. je kan em bijna in je binnenzak steken. Dus, wij naar buiten met een mini-bbq, een zak cocos-kolen en een dooske zipkes. Straks gaan we grillen!! woohoo!

z.

Review: Kapper Ypsilon in Zwijnaarde

't Was nog eens tijd om naar de kapper te gaan. M'n haar was alweer zodanig gegroeid dat ik mezelf erop betrap het constant in staart steek of opsteek. Kortom, saaiheid was weer troef. 

Dus ik naar de kapper. "Doe maar iets. Zolang ik er 's morgens niet veel werk aan heb is't goe. 't Mag veel korter en't moet een kleurtje krijgen". De kapper begon te morren dat het ondertussen al gewassen was (blijkbaar kleuren ze eerst en snijden ze dan pas) maar dat hadden ze dan maar moeten vragen toen ik binnen kwam. Een zalig wasbeurt trouwens, gewoon vanwille de wasbeurt mogen ze me daar nog verwachten.

Ik vind trouwens niets zo akelig bij de kapper als het aanblik met mezelf in die spiegel wanneer ze aan't snijden zijn. Is het nu juist ik of ziet iedereen er zo dodelijk bleek uit in die kapperspiegels. Verschrikkelijk.

Anyways, na heel wat snij en smeerwerk mocht ik onder 1 of andere droogkap. Die zijn er precies ook op vooruit gegaan tegenover jaren geleden. Voorbij zijn de grote hoofdomvattende kappen. Achter me werd een soort van gebogen badkamer tl-chaufage geplaatst. 15 cm breed, 30 cm lang.  maar boven m'n hoofd plaatsten ze zo'n kromme badkamer verwarming. Tot m'n grote verbazing ging dat ding ineens open in twee delen tot de twee delen m'n oren begonnen te warmen en dan weer dicht. Als een bizarre alien die z'n vleugels open en toe sloeg. (I watch too much scifi)

Het kleuren was een ontgoocheling. Dit kan evengoed met kleur shampoo en volgens zoonie is het nie eens goed geverfd. Het kleurverloop dat ik gevraagd had is er ook al niet van gekomen. Volgens de kapper omdat het nie ging passen in de zomer, volgens het meisje (zij die zo goed kan wassen) omdat het "te veel" ging zijn.

Dus heb ik nu de meer volwassen versie van m'n coupe van vorig jaar. 't Is nie slecht maar ik heb een sterk vermoeden dat ik toch zal mogen brushen na het douchen. Tot zover carte blanche bij de kapper.

Eind-score = 6,5/10 voor kapper Ypsilon te Zwijnaarde.  

Pluspunten: zalige wasbeurt en m'n haar ziet er nie slecht uit

Minpunten: slechte kleuring en ik heb nie gekregen wat ik gevraagd heb.  

 

werkweek

M'n verlof is gedaan en heb net m'n eerste werkweek achter de rug Die was niet erg fantastisch want velen zijn nog in verlof. M'n verlof was maar zus en zo want ik miste m'n meisje die aan het zwoegen was. Hopelijk kunnen we volgend jaar samen groot verlof nemen. dan kunnen we eindelijk nog es samen op reis

Z. 

Review: Samsonite Ladies Bag

Last week my new laptop bag arrived. The samsonite LB400.


Way to expensive to my taste but it looked so yummy and with a little persuasion from zoonie I decided to buy it. At first it looked too small. I had a hard time putting everything in it. But after a day of using it and trying things out it I found sort of a hidden pocket which doubles the inside space. It's almost as if it's bigger on the inside then on the outside. No kidding.

In fact, since I've seen this in other Samsonite laptop bags before I'm developing this theory that it is a secret technology developed and carefully kept secret by Samsonite.

Ofcourse I still have to test this but if this prooves to be a valid theory I'm thinking of buying myself a truckload of those bags and wallpaper my appartment with it. Finally we'll have room for anextra room, an office and offcourse the much needed swimmingpool with matching sauna.


PenguinFuckers-R-US

Today I found out that I have yet another colleague who is a linux user outside the office. Two more and we can start a secret club. Tong uitstekend

And here I was, thinking I was whole alone on this world. These last two years I've met more linux users then all those years that went before. 

 

 

Belasting miserie

Dit jaar zijn er (maar) 600.000 aangiftes via tax-on-web. Tjah, moeilijk is dat niet. Ik wacht nog steeds op m'n token.

Tot zover electronische registratie. Straks ga ik me dan maar mopperend boven de papieren versie buigen. Al een dag te laat en de klok tikt.

Pfft, belastingsaangifte invullen zuigt! 

 

Microsoft Office Beta

Microsoft heeft (wegens het grote success) beslist dat de mensen die de beta van Office willen downloaden een klein bedrag moeten betalen vanaf morgen. Dit om de kosten voor de download servers te betalen.

Verbaasd

Ik denk aan de miljoenen freeware en opensource projecten, en gratis online services. Ik denk aan de Xbox die ze met groot verlies verkopen. Ik denk aan het principe van betalen om iets te mogen testen. En ik denk aan de prijs (1.5$) , ik weet niet hoeveel "downloads" zo'n server per dag kan dragen maar het lijkt me een extreem hoge prijs om even wat bandbreedte te gebruiken. Stel dat ze 1 miljoen downloads hebben, dan is dit een inkomst van 1.5 miljoen dollar. Katsjing!! En dat voor een project dat nog niet af is.

Zou het zo slecht gaan dat ze dringend inkomsten nodig hebben (misschien om de boete te dekken)? Of willen ze gewoon het volk nog even uitmelken? Of is het een test om te zien hoeveel mensen hiervoor over hebben?  

 

Add to Google Call me! Get Firefox!
LastFM Statistics - Last Played Tracks
Zoonie Rottie

Dragons be here